ejalh

Direktlänk till inlägg 26 maj 2012

Nöjd och lycklig

Av Em - 26 maj 2012 13:14

Är lite småtrött idag. Men det är OK. Det har varit full rulle de två senaste dagarna. Men då början av veckan var så seg så var det härligt med lite liv och rörelse.


Som sagt, inte mycket har hänt första dagarna av veckan. Har njutit av solen så mycket det bara har gått. Byggde klart altantrappan i tisdags. Oljade onsdag och torsdag.


Sen smällde det till. Fredagen började kl 7. Efter lite frukost så gick sonen och jag ner till stan för att möta upp en kompis. En sväng in på arbetsförmedlingen (för hennes del) och sen gick vi hem. Där väntade ännu en kompis. Passade på att klippa gräset nu när jag hade barnvakter och sen blev det lunch. När sambon sedan kom hem så packade vi tjejer ihop oss och stack till Jönköping. På vägen hämtade vi även upp två till. Sen gjorde vi Östra Storgatan i Jököping osäker. Jisses vad vi sprang i butiker. Man gud, så roligt det var. Gjorde av med runt 600 kr. Det gör man inte varje månad. Och framför allt inte bara på sig själv. Var hemma halv tolv och då var det bara sängen direkt.


Imorse när jag vaknade hade sambon stuckit och fiskat. Själv stoppade jag ner sonen i vagnen och tog mig en promenad ner till stan. Där handlade jag för ytterligare 400 kr. Helt sjukt. Fast denna gång blev det ett par byxor till sonen också.


Insåg igår när jag hade kört hem den sista vänninan att jag var riktigt lycklig. Det hade varit en underbar dag. Bara en sådan sak att sitta och äta lunch och fika med två kompisar på altanen i solen. HELT UNDERBART!!! Det vill jag göra fler gånger.


Nä, nu ska jag njuta lite av lugnet och läsa lite innan sonen vaknar och sambon kommer hem. Ikväll blir det speedway-GP på tv!!

 
 
Bea

Bea

27 maj 2012 07:26

Ja det görs GÄRNA om flera gånger.
Jag fortsätter för övrigt att leta klänning eller långkjol. Inte så att jag inte är nöjd med det jag köpte i Jkpg, för det är jag verkligen, men jag kan inte släppa den bild jag har i huvudet. Har ju sett en klänning på HM på deras hemsida, men de verkar inte ha den i butik, frågade igår på HM i vetlanda och de hade den inte och jag kunde inte se den heller. Men vi får väl se.... ;) Har ju lite kläder jag kan ta med mig till Turkiet nu om inte annat.... ;)
Jag är verkligen nöjd och glad jag också, med vår dag. Både före, under tiden och efter. :D
Idag ska jag nog fixa sådan lunch, som du bjöd på då i fredags.

http://beatricer.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Em - 7 maj 2017 20:18

Nu finns jag på nouw.com/violenitreanKod för att importera min blogg till Nouw: 7650449583" ...

Av Em - 12 april 2017 22:46

Nu har veckorna sprungit iväg igen. Hinner ju inte med. En liten update då'ra. Det löste sig inte på jobbet med mina måndagar. Den tjejen som ev kunde byta ville inte sen. Jag var däremot beredd på det och hade en dialog med facket. Så på måndage...

Av Em - 27 mars 2017 20:25

Imorgon är jag äntligen ledig efter en skithelg. Det började i torsdags när sonens lärare säger till mig att jag inte kan ha det schemat till fritids som jag har anmält och fått godkänt. Fritids stänger 17,30 punkt! Jag slutar 18,30 på måndagar. ...

Av Em - 18 mars 2017 20:59

Oj vad tiden går fort. I tre veckor har jag jobbat redan. Och det är så skönt. Det är skönt att få göra något på dagarna. Och att det är lite olika från dag till dag. Men man kommer nog in i vardagslunken snart. Kom snabbt in i rutiner och så på ...

Av Em - 26 februari 2017 20:55

Då var den här. Sista kvällen som ledig. Imorgon börjar allvaret. Sista veckan har gått sjukt fort. Det började som sagt med besök norrifrån. Dagarna fylldes med shopping, skridskoåkning, bowling och badhus. När alla gäster åkt hem i onsdags så t...

Presentation

Här läser du om mitt liv som mamma, sambo och medmänniska. Hur jag får livets pusselbitar att gå ihop.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards