ejalh

Alla inlägg under juli 2012

Av Em - 19 juli 2012 22:50

Nu är det nära. En dag kvar, ett arbetspass på 7 timmar har jag kvar. Sen jävlar går jag på SEMESTER!!!!!!!!!

Arbetspasset idag gick bra. Började 45 min tidigare eftersom det var mycket folk, men när jag väl kom till jobbet så var det ganska lugnt. Kvällen var lika lugn som förväntat.

Förmiddagen var som den var. Tog en tur till XL Bygg. Sambon hittade sig en spikpistol. Annars hände inte mycket.

Tack för idag, slut för idag!!

Av Em - 18 juli 2012 20:05

..medvetslös!!!


Klockan ringde 7 imorse och det var nog tur det. Satt och åt frukost när sambon kommer och säger att jobbet har sökt mig på mobilen. Ringer upp dem och vet redan vad det gäller. Och jo visst, en annan tjej har sjukskrivit sig, kunde jag kankse komma tidigare. Ja visst, säger jag, jag är färdig. Och det var jag. 15 minuter senare så stämplar jag in. Och sen var det ett totalt kaos på jobbet hela dagen. Ett ordnat kaos. Härligt att ha och göra hela tiden. Trots att vi inte var någon man kort så låg vi efter med rasterna hela tiden. Men hela tiden med ett leende.


Nu sover äntligen sonen. Fick ligga på golvet bredvid han i 45 minuter. Sambon sitter i källaren med ett gäng kompisar och spelar tv-spel. Nu har jag tid att bara vara. Göra det jag vill. Typ läsa...


Imorgon blir det stängning. Sista på väldigt länge... Skönt!! Sen kör vi ett morgonpass, precis som idag, på fredag och sen så hoppas vi på bättre väder.   


Nähä... läsa var det. So long!!

Av Em - 17 juli 2012 21:28

Jo då, det blev en riktig bra eftermiddag. Spenderade den i lekparken tillsammans med Sandra och Elias. Tack så jättemycket för det trevliga sällskapet!! När regnet kom så cyklade vi hem. Där väntade sambon. Skönt att det inte blev så sent.

Imorgon är det jobbet som gäller igen. Bara 3 dagar kvar till semestern!!! Det ska bli sååå skönt. (Ursäkta om jag tjatar).

So long!!

Av Em - 17 juli 2012 12:59

Äntligen är appen här. Nu ska det bli inlägg i massor... =)

Så här kommer mitt första inlägg från appen:

Sambon gick äntligen på semester i lördags, men trots det så sitter jag ensam hemma idag. Han var tvungen att åka ner och producera de tio bitarna som fattades för att leveransen skulle vara komplett. Vet inte när han kommer hem.

A och jag sov till 8 i alla fall. Förmiddagen spenderade vi i lekparken. Där var det roligare att springa fram och tillbaka i en vattenpöl än att åka rutschkana. Dyngsur blev han då jag inte hade en tanke på att sätta på honom stövlar. =)

Återstår och se vad eftermiddagen har att erbjuda. So long!!

Av Em - 15 juli 2012 20:23

Den här helgen har jag verkligen fått jobba med mitt kontrollbehov. Eller jobba och jobba... Helt plötsligt hade jag ingen kontroll och det var inget jag kunde göra åt det. Vaknade bland annat på fredagen och mådde skit. Hade nästan panikångest och var helt förvirrad. När jag kom till jobbet så blev det lite lättare. 


På lördagen sen så var jag, A, pappa och hans sambo iväg och spelade minigolf. Det gick väl så där med en 2-åring. Vid halv tre åkte jag för att hämta sabon på jobbet. A var hemma med morfar och hans sambo. Nere på sambons jobb visar det sig att han inte var klar. Jag åker förbannad till jobbet, började kl tre, med absolut ingen kontroll över hur det går hemma och hur sambon ska lösa detta. Var så nära på att sjukskriva mig när jag kliver innanför dörren på jobbet. Jag var inte människa förrän efter en timme. Såå arg jag var. A hade dessutom haft en orolig natt så han hade sovit inne hos oss, och det innebär att vi inte sover ordentligt heller.


Men idag har det gått bättre. Vi fick sova till 8, vilket är väldigt ovanligt i detta hem. Jag åkte till jobbet och sambon och sonen åkte hem till farmor. Efter jobbet så blev det lite handling, pizza till middag och nu väntar jag på att sonen ska somna.


Sambon är his grannen. De ska låna vår bil ett par dagar. De har hyrt en husvagn, men har ingen dragkrok. Just nu håller grannen på att städa ur vår bil. Ärligt talat känns det lite olustigt. Om inte annat för att vi sällan umgås längre. Jag träffar min kompis som bor 4 mil utanför stan oftare än jag träffar grannarna. Men när de behöver låna något så är de inte sena med att höra av sig. Inte roligt!!


Men det är kanske mitt kontrollbehov som gör sig påmind. Bara att bita ihop och hoppas dagarna går fort..... 

Av Em - 13 juli 2012 22:09

Inget märkvärdigt med det. Har jobbat 9 timmar idag. Imorgon jobbar jag stängning och på söndag 10-17. Lite småsurt, men tänker på att det är bara 6 arbetsdagar kvar til semestern.


Men just nu är det bara för jävligt. Sambon har fått jobba över varenda dag sedan i tisdags. Igår så fick faster och kusin rycka ut som barnvakter när sambon inte kunde komma ifrån jobbet. Idag kom han i för sig iväg som han skulle men, han ska ner igen imorgon. Han ska egentligen gå på semester nu. Övriga gänget på jobbet gick på semester i måndags. Sambo har skjutit på sin en vecka medvetet. Men igår så blev en av killarna ringd och fick komma och jobba. Jag blir så förbannad. På deras chef, på killarna och på sambon. På chefen för att han beter sig som ett arsle. På killarna och på sambon för att de ställer upp fast de inte får någonting för det. Aldrig något tack, ingenting. Bara mer krav. Sambon har sagt länge att han ska byta jobb och nu börjar jag känna att det är den enda utvägen, trots mindre lön, för att vi ska kunna ha ett fungerande familjeliv.


Min far och hans tjej kom idag till vår lilla stad. De bor på campingen i sin lilla husvagn. De var här och grillade när jag kom hem. Så jag hann träffa dem några timmar innan jag skjutsade hem dem. Men imorgon ska vi hitta på något igen. Det tråkiga är att vi inte kan umgås allihopa. Men vi får se hur dagen utvecklar sig.


Idag  gick A sista dagen på det tillfälliga dagiset. Och idag gick det riktigt bra. Han hoppade ner och sprang och lekte utan ett ord idag. Och han sov. Han har lärt sig en del namn på barn och fröknar. Och så ska han inte vara där mer nu. Min lilla gosunge.


Nej, gå och sova lite kanske.... So long....

Av Em - 10 juli 2012 19:43

Innebär oftast en massa saker som måste göras. Men idag hade vi inte så mycket på schemat.


Dagen började med att sonen och jag körde sambon till jobbet. Vid kl 8 kom svägerskan och lämnade av sin dotter. Hade lovat at sitta barnvakt, fast egentligen var jag inte så sugen. Den ungen kan vara en riktig skrikig och energikrävande barn. Men kände att jag var tvungen att ge tillbaka lite, då svägerskan har passat sonen ett par gånger. Måste dock säga att det gick över förväntan. Flickan var coollugn. Var det någon som gick upp i linningen så var det min son!!! Flickan fick ju aldrig vara i fred. Efter någon kvart så kände jag att nej, nu får vi gå ut, om vi ska ha något att göra. Och efter 45 minuter i lekparken så gick vi in och åt lite vattenmelon. Sen kom flickans mamma.


A och jag gjorde oss sedan i ordning och åkte till Maxi och veckohandlade. Hem och gjorde soppa till lunch och sen in i sängen med sonen. Han var sååå trött.


Efter middagsluren så körde vi ner bilen till sambon och tog oss en promenad hem. Hade tur som lyckades missa regnet. Så det var dagens äventyr.


Imorgon blir det jobb mellan 9-15. 9 dagar kvar till semestern!!! 

Av Em - 7 juli 2012 21:15

Den här dagen blev verkligen inte som jag hade tänkt mig.


Sonen vaknade kl 7 idag som vanligt. Sovmorgon vet vi inte vad det är för något. Efter lite slapp och nys i sängen så går jag upp. Sambon ligger kvar och ropar till mig att jag ska sätta på ägg. Snäll som jag är så gör jag det. När klockan sedan har blivit 10 gör jag iordning sonen och säger att vi ska åka till Växtkraft. Räknar väl lite med att sambon ska ta chansen att få vara tillsammans och följa med. Men nej då, han skulle stanna hemma.


Nere på Växtkraft går det inte som jag har tänkt mig. A är inte sugen på att göra som jag säger. Jag tappar genast tålamodet och åker ursinnig hem igen. Blir inte gladare när jag kommer hem och ser att sambon sitter framför tv-spelet. Det är för fan 25 grader ute och han sitter framför tv:n!!! Efter ett tag så kommer han ut till oss som är på baksidan. Då klämmar han ur sig att han ska hem till en kompis och prova hans nya cross. Ja visst, gör det!!!!


Sambon kommer hem kl 14. En timme senare så är vi på väg ut till en annan kompis till han som ska fira sin födelsedag. Och nu är han kvar. Jag höll ut till kl 20,30. Sen orkade jag inte tjafsa med en trött son. Får väl se när sambon behagar komma hem i natt. 


Imorgon så åker jag och sonen hem till en kompis. Annars kommer jag bara gå och reta mig på att sambon ligger och bakissover. Han säger att han inte kommer att vara bakis, men jag känner honom och jag känner onekligen till hur kompisens fester brukar sluta..... 

Presentation

Här läser du om mitt liv som mamma, sambo och medmänniska. Hur jag får livets pusselbitar att gå ihop.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards