ejalh

Alla inlägg under januari 2013

Av Em - 6 januari 2013 21:11

Om det inte märks på rubriken så är jag glad. Rummet är i stort sett klart. Det saknas, förutom lite piff, en "karm" runt öppningen mellan kök och vardagsrum. Det ska vi fixa på tisdag. Sambon lade hela golvet i lördags. Tio timmar höll han på. Han är såååå duktig. Idag fixade vi lister och möblerade rummet. En del möbler står fortfarande fel. Men en liten "sneakpeak" kan ni få:


   


Blunda för maskroslampan. Den ska inte hänga där. Det blev precis som jag har sett det framför mig. Jag är så nöjd.


Annars så har helgen varit bra. Var hos min kompis Bea igår och pratade. Så skönt. Roligt var det med. Hon bjöd på lunch och jag kan fortfarande inte fatta att vi fick plats 11 personer runt deras matbord. Men härligt var det.


Imorgon blir det vardag igen. Sambon jobbar, jag jobbar och sonen ska till föris. 2012 är slut. Nu börjar vi om och ser om detta året blir bättre eller sämre.

Av Em - 4 januari 2013 22:33

har det gått på det nya året. Och dem har gått fort.

1 jan - jobbade och det gick bra. Det var mer folk än väntat för att vara nyårsdagen. När vi öppnade kl 10 så var det kö utanför. Skulle tapetsera när jag kom hem, men det gick inget bra. Hade verkligen ingen lust och då blir det inte bra. Man vill bara bli klar.

2 jan - jobbade igen. Sambon började jobba med. Gjorde en fuling och ringde in sonen sjuk på dagis. Sen fick han vara hos farmor och farfar hela dagen. Vet inte om det var det smartaste valet, men sambon tyckte det. Sonen skulle annars ha gått på ett annat dagis bara den här dagen. På kvällen tapetserade sambon klart runt öppna spisen.

3 jan - gjorde absolut ingenting. A och jag bara slappade. Jobbade sedan stängning och fy vad tråkigt det var. Det var helt dött med folk.

4 jan - idag då så har jag varit ledig. De har varit jätteskönt. Vaknade halv 9, åt frukost i lugn och ro. Gjorde oss i ordning och sen tog jag och sonen en promenad. Ner till sjukhusparken och mata änderna, vidare till stan och köpa födelsedagspresent och så lite fika på Cecil. Sen hem, leka lite på tomten och när sambon sen behagade komma hem så åkte målarbyxorna på. Tapetserade fondväggen och blev riktigt nöjd. På kvällen var vi hos ett par kompisar och "firade" deras dotter som blev 2 år igår. Och nu pöser vi i soffan.

Imorgon blir det en sväng ut till Bea och lite tjöt med tjejerna. Hoppas att sambon kommer igång med golvet här då så att rummet blir klart någon gång.

So long!

Presentation

Här läser du om mitt liv som mamma, sambo och medmänniska. Hur jag får livets pusselbitar att gå ihop.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards