ejalh

Alla inlägg under september 2013

Av Em - 10 september 2013 20:19

Då så, då tar vi tag i detta nu. Har idag (efter ett nyinköp av skrivare, då den gamla hade gått sönder) ordnat med en "belöningstavla" till sonen. Han fick själv vara med och bestämma vilka bilder han skulle ha med på den. Sen förklarade jag klart och tydligt hur det fungerade. Kissa på pottan - 1 stjärna, bajsa på pottan - 2 stjärnor, kissa eller bajsa på toaletten - 3 stjärnor. Och när han har fått ihop 10 stjärnor så får han en överraskning. Han verkade fatta det. Innan vi skulle hämta sambon så satte han sig på pottan och försökte kissa och blev lite ledsen när det inte fungerade. Då fick han en stjärna för att bra försök, så han fick se hur det fungerade. Sen på kvällen så sa han plötsligt att han var kissnödig, satte sig på pottan och kissade. Så då fick han en stjärna. Lite stolt var han nog.    Så här ser tavlan ut:

 

Sa att även pott-/toalettbesök på dagis och hemma hos farmor och farfar också räknades. Vi får väl se hur det går.


Annars har dagen sett ut som den brukar. Städning och veckohandling. Dock köndes städningen väldigt onödig då sonen vid lunch välte ut ett glas med mjök. Trots att jag gick och hämtade svabben och våttorkade om golvet så ser det för jävligt ut. Hatar köksgolvet.


Efter att sambon var hämtad så åkte vi och kollade på en ny ytterdörr. Hittade en som vi båda gillade. Dessutom var det andrahandssortering, vilket gjorde en hel del på priset. Så förhoppningsvis har vi en ny, tät ytterdörr innan vintern.


Imorgon blir det en långdag på jobbet. Arbete till kl 13, lite lunch och sedan Brandskyddsrond kl 14. Sen blir det en lugn hemmakväll.


#potträning

Av Em - 6 september 2013 08:08

Vad tiden går. Vare sig man vill det eller ej så tickar tiden på. Det är ingen som stannar klockan bara för att man ska hinna andas lite.

Efter en härlig helg med mycket bus och presenter så har det varit en bra vecka. Måndag det sedvanliga jobbpasset. På tisdagen kom Bea och höll mig sällskap hela dagen. På eftermiddagen åkte sambon på arbetsintervju. Var arg som ett bi när han kom hem. Kunde ju aldrig tro att mötet skulle ta 2,5 timme. Dessutom kom han hem mitt i läggningen av sonen. Så han fick ta över och jag stack och handlade.

På onsdagen så var jag först och tog prover på vårdcentralen. Sen blev det en tur förbi Biltema och sen förbi biltvätten. Hem och äta lunch, ut och plantera blommor och sen iväg till Sandra och Elias. En jättetrevlig eftermiddag med en del bus men även lite gråt. Då sambon var och åkte cross så blev det McDonald's till middag.

Och så återigen en jobbdag igår. Invigde min nya cykelhjälm. Nu kan ingen säga att jag inte tar mitt ansvar som förälder. =)

Idag blir det jobb 10-19. Imorgon födelsedagsfirande för A's kusin och på eftermiddagen jobb och så lite jobb på söndag med. Så så ser min helg ut....

Presentation

Här läser du om mitt liv som mamma, sambo och medmänniska. Hur jag får livets pusselbitar att gå ihop.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards