ejalh

Alla inlägg den 8 april 2012

Av Em - 8 april 2012 21:26

Min kropp bara skriker av utmattning. Jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Jag skulle behöva bryta ihop ordentligt för att sedan komma igen. Men när ska jag hinna med det????


Ja så har det varit påsk. Skärtorsdagen jobbade jag. På fredagen tog vi oss en tur till Norrköping. Det var trevligt att träffa familjen, men det är så tråkigt att åka denna bit när man åkte samma sträcka bara helgen innan. Men som sagt, vad gör man inte för att få träffa sin familj. A hade jätteroligt. Brorsan, vars dotter vi firade, hade fixat ett "discorum" i ett litet litet gymparum. Där hittade A en bandyklubba, mål och boll. Sen såg vi inte han mer den eftermiddagen. Det var knappt han hann fika.....  På vägen hem hamnade vi i ett riktigt snöoväder. Men vi tog det lugnt och var hemma relativt tidigt.


Påskaftonen tillbringade vi hos svärföräldrarna. Det var trevligt det med. Men oj, vad trött A blev sen. Ingen dagsvila blev det. Han och kusinen höll låda hela dagen.


Idag har det varit jobb för hela slanten. A vaknade kl 6 och ville då gå upp. Det vara bara att palla sig upp. Sen var det underbart att komma till jobbet. Så skönt att komma hemifrån. 8 härliga timmar då jag slapp tjata, hålla koll och bråka. När jag sedan kommer hem med lite ny energi så ska jag gå och lägga sonen. Det tag 1,5 timme innan han somnar, med gråthicka. OCh vad ska man göra, det är bara att hålla i och hoppas att han tröttnar snart. Till slut sitter båda han och jag och storbölar. Jag hatar när de blir dessa brottningsmatcher. Började fundera på om han hade ont i örat då han kliade sig i det ena. Men när han har sovit så bra innan idag. Fast jag vet ju att det kan komma plötsligt. Vi får se hur natten blir.....


Imorgon blir det 7 timmars jobb. Och sen är jag "ledig" på tisdag. Det tråkiga är att då är sambon tillbaka på jobbet. I helgen är jag dock ledig, och är fullbokad.  


Nähä, om man skulle ta och krascha lite i soffan nu..... 



Presentation

Här läser du om mitt liv som mamma, sambo och medmänniska. Hur jag får livets pusselbitar att gå ihop.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards