ejalh

Alla inlägg den 27 september 2013

Av Em - 27 september 2013 21:32

Men det är denna äkta sanningen. Det är fredagkväll. Den spenderas ensam, framför datorn/tvn. Igår gjorde jag två utbildningar inom mitt jobb och idag har jag gjort fyra, tror jag att det var. Tre inom ICA och en certifiering på Posten. Detta är utbildningar som jag ska få göra på jobbet. Och då under betald arbetstid. Nu har jag suttit hemma och gjort dem, obetald och på mina lediga kvällar. Är inte det engageman om något???? Jag bara fck känslan innan jag gick hem, inför denna sambo-sjuk-vecka, att det kommer att ta väldigt lång tid innan jag kommer att få tid att göra dessa utbildningar på jobbet. Man kan t.ex. se när de andra gjorde sina certifieringar på Posten. Jag var sist kvar och de innan mig har fått göra dem i början av veckan. Hade det inte varit mer schysst om jag hade fått göra mina utbildningar innan jag skulle vara hemma en hel vecka?? Åh, det retar mig!!!!!!


Sambons tillstånd blir bättre och bättre. Han har inte haft lika ont idag. Han har visserligen legat i sängen hela dagen, men han har varit uppe och ätit och rört lite på sig. Dock så insåg vi att en av dropparna skulle vi ha varit mer aktiva med. Det blir så när man läser droppschemat pö om pö. Men i morgon blir det andra bullar...


Annars har det varit en lugn dag. Sonen och jag smet iväg en stund på förmiddagen och handlade. Sen på eftermiddagen var vi i lekparken. Det blev inget fixande i trädgården men nu är garaget i så pass ordning så att vi kan ställa in bilen. Gött nu när det har börjat bli frost på nättern.


Imorgon hoppas jag att sonen och jag hinner smita iväg en stund och kolla på rallybilar. Rally Småland har servicestopp på motorstadion. Det blir nog kul för sonen.


Nä, nu lägger jag ner det här med datorn. Har suttit här nu i 2,5 timmar. Ska njuta lite av fredagskvällen också.... även om den spenderas själv.

Presentation

Här läser du om mitt liv som mamma, sambo och medmänniska. Hur jag får livets pusselbitar att gå ihop.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards