ejalh

Alla inlägg under september 2012

Av Em - 30 september 2012 20:49

Imorgon är det medarbetarsamtal på jobbet. Känner verkligen inte för det. Satt och fyllde i enkäten nu och det är komplicerade frågor som behöver välutvecklade svar och väl genomtänkta. Skrev en del och får väl utveckla det sen imorgon.

Följt av en underbar lördag kom en inte så underbar söndag. Planen var ju att vi skulle åka till en kompis och hjälpa dem att bygga lite. Men det blev det inget av. Hela dagen blev konstig och jag har varit på uruselt humör idag. Inget har varit bra. Usch, nu vill jag bara gå och lägga mig. Gräva ner mig någonstans.....

Av Em - 29 september 2012 22:22

Idag har det varit en helt underbar dag. A sov till 8, vi åt frukost och sedan stack han och jag till badhuset i grannstaden. Där anslöt min kompis Bea och nästan hela hennes familj (äldsta och yngsta sonen var hemma). A var jätteduktig och tuff i vattnet. Han var knappt hos mig alls. Själv hade jag glömt min bikiniunderdel, men som tur så fanns det badshorts att låna.

Efter badet åkte vi hem och åt lunch och sov lite. Vid halv fem dök Bea och Emelie upp och har spenderat kvällen här. Det var sååååå trevligt. Måste göras igen. Tack Bea för en underbar dag!!!

Nu sitter sambon och jag framför tvn med varsin telefon i handen. Så sociala är vi med varandra =P Imorgon blir det en utflykt till ett par kompisar. Det blir nog bra. =)

Av Em - 27 september 2012 13:58

Såg visste att jag inte har bloggat på en vecka. Men varken tiden eller orken har funnits där. Har haft mycket att blogga om, men man ska ju komma dit med....


På jobbet går det väl hyfsat. Det är träligt ibland. Framför allt när man känner att vad man än gör eller säger så blir det fel. Hände senast igår. Så nu har jag bestämt mig, jag tänker bara prata om mig eller kommentera något när de frågar mig, Inte säga något på ren ingivelse. Ska ha medarbetarsamtal med närmaste chefen på måndag. Det ska bli intressant. Har fått en "enkät" som jag ska fylla i innan, med frågor som t.ex "vad känner du när du går in genom dörren till jobbet och vad känner du när du går ut?". "Ja du, det beror nog på vilket humör jag är på".   


Igår hade jag lite egentid. Var ute hos en arbetskamrat tillsammans med tre andra arbetskamrater. Vi skulle häsla på och ge present till henens dotter. Som vi gör med alla nyblivna mammor (oavsett barn i ordningen). Det var trevligt, men jag sa då inte mycket....  Men skönt att komma hemifrån och vara lite människa med.


Idag har det som vanligt stått städning på schemat för förmiddagen. A ligger och sover och jag har pulat lite med ekonomin. Men nu ska jag nog läsa lite och koppla av....


So long! 

Av Em - 20 september 2012 12:33

Jag och A hade ätit middag och sambon var iväg en sväng. Ligger med värk i magen och vilar på soffan när mina svärföräldrar kommer förbi. Och det är alltid trevligt.

Vi sitter i vardagsrummet när svärfar ser att den öppna spisen har fått lite skador (A gick bergsärkargång på den förra veckan medan jag städade). Jag sa precis som det var, att sonen hade stått och slagit på den medan jag var i köket. Då klämmer svärfar ur sig: "Han är understimulerad". Fan heller! Jag blev så jävla arg. Den ungen är INTE understimulerad. Vi gör ju saker hela tiden. Han är igång jämt. Bara för att vi satt i soffan med tvn på just då innebär ju inte att det är så jämnt. Och bara för att deras andra barnbarn hade sin period när hon var understimulerad så innebär det inte att A är det. Åååååhhhh, jag var förbannad hela kvällen sen. Och så slog tanken mig, sonen gjorde denna handling bär jag städade. Betyder det att jag inte ska kunna städa när han är hemma då. När fan ska jag då städa????

Har ju städat idag med. Och idag gick det betydligt bättre än förra veckan. Det är ju alltid enerverande när man plockar undan och sonen släpar fram igen.

Sambon var och köpte sig en cross igår. Så nu får jag nog inte se så mycket av honom! Nädå, han fick faktiskt min tillåtelse. Men han får inte bara sticka iväg och åka, han måste kolla med mig först, så att inte jag har planerat in något.

Nä, nu ska jag vila lite innan jobbet kallar.

Av Em - 19 september 2012 22:21

Var hos tandläkaren med sonen idag. Det gick ganska bra. Ville ju inte riktigt gapa när de ville, men hon lyckades räkna och kolla tänderna. 16 gaddar som såg jättefina. Fick dock en tillsägelse om att inte borsta tänderna före vällingen på kvällen, utan efter. Så det var bara att ändra på rutinerna ikväll.

Fick äntligen mitt recept idag. Jag ringde till Kvinnohälsovården i måndags och då sade hon att receptet skulle vara på Apoteket inom 5 min. När jag sedan skulle hämta medicinen igår fanns sär inget recept. Pratade med dem idag igen och efter jobbet så fanns det. Skönt! Surt bara att jag missade dagens tablett. Men det får gå ändå =)

Imorgon blir det kvällspasset på jobbet. Hemma blir det städning på fm.

Så ser det ut, så får det bli.

Av Em - 16 september 2012 22:19

Förmiddagen spenderades i Eksjö. Var och kollade på en enduro-tävling med familjen tillsammans med grannen och hans två barn. Det var riktigt roligt faktiskt.

När vi kom hem så stack sambon iväg och körde cross igen. Själv lekte jag med sonen, lagade middag, badade han och sedan nattade. Då han bara sovit 10-15 min så somnade han utan problem.

Imorgon startar en ny vecka. En vecka som innehåller 6 dagars jobb. Blä!! Men det är bara att bota ihop. Om 4 veckor är det dags för långledigt igen.

Tudiluu!!

Av Em - 15 september 2012 21:44

Vad skönt det är att vara ledig. Städade som en galning i torsdags bara för att jag skulle kunna njuta ordentligt av ledigheten sen.

På fredagen gjordes det inte mycket. Jag och A var ute i regnet och blåsten och gungade på förmiddagen. Han fick aldrig nog. På eftermiddagen stck sambon ut och åkte velas tillsammans med grannen. Själv kollade jag på Uppdrag granskning. Brukar inte kolla på det, men nu handlade det om vår kommun. Intressant faktiskt.

Idag började dagen kl 7. Vid 10 åkte sonen och jag till grannkommunen och badade. Det var riktigt roligt, ska se till att vi gör det oftare. När sonen sedan låg och sov middag så började jag med målningen av hans tripp trapp-stol. Fick avbryta när han vaknade. Middag intogs på restaurang. A var jätteduktig.

Imorgon blir det Ränneslättsloppet. Blir nog kul för sonen. Och så på måndag är det dags för jobb igen...

Av Em - 12 september 2012 19:56

Ville verkligen inte gå upp idag. Bläää!! Men jag kom upp och efter lite skjutsande på sambo och son så kom jag till jobbet. Idag skulle det hända saker. På schemat stod en brandövning som bara vi i skyggskommitten visste om. Och allt flöt på tills larmet gick. Åh, vad arg jag var efter. Detta ska tas upp med cheferna, den ena är redan informerad....


Sen har man hjälp polisen lite idag med. Samtidigt som denna brandövning lå i startgroparna. När jag gick på rast halv elva var jag helt slut. Vad skulle mer hända. Men nej, det var ganska lungt sen.


Så jag hade kunnat skriva rätt mycket idag, men efter tidigare erfarenhet så så jag väl hålla mig det för mig själv. Tråkigt, men så är det när man inte får använda sin yttrandefrihet.....


I morgon är det sista arbetsdagen för denna vecka. Sen tar jag en härlig långhelg. Funderar på att åka och bada på lördag förmiddag. Undrar om jag kan få med mig någon`???

Presentation

Här läser du om mitt liv som mamma, sambo och medmänniska. Hur jag får livets pusselbitar att gå ihop.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards