ejalh

Alla inlägg under juni 2013

Av Em - 30 juni 2013 21:43

Och så lite bröllop. Det har den här helgen bestått av.

Kvällspass på jobbet i fredags. Morgonpass, 7-13.15, på lördagen. Sen var det bara att rusa hem, in i duschen, byta om och så iväg på bröllop kl 14. Puh, stressigt värre. Sladdar in på parkeringen och två minuter senare så anländer brudparet =) Vid åtta drar vi oss hemåt då sonen börjar bli alldeles för odräglig.

Vid halv fem på söndagsmorgonen vaknar jag av att A skriker. Hämtar in honom till oss men han finner ingen ro. Istället ber han om att få titta på Barnkanalen. Orkar inte med gnället så jag går upp med honom. Vi hinner inte mer än att sätta oss vid tv:n och starta en film (sändningarna börjar ju inte förrän halv sex) så kräks han. När jag väcker sambon vid sju så har vi hunnit med två kräkningar och tre blöjbyten. Och så somnar han i soffan. Jag sticker iväg till jobbet. När jag ringer hem vid 11 så sover sonen fortfarande. Slutar kl 14 och då är sonen pigg och som vanligt. Kvällen avslutas med lite grillning hos svärföräldrarna.

Imorgon blir det jobb som vanligt. Sover sonen som han ska inatt så får han gå på dagis. Inte så smart, kanske ni tänker. Men kan inte dagis klämma ur sig att det går magsjuka där (det är tredje gången jag får veta det från någon annan förälder) så skickar jag min son så länge han har slutat spy. För jag kanske tror att han bara har ätit något dåligt....

Är helt slut nu, har ju ändå varit uppe sen halv fem i morse. Så det blir en tidig kväll ikväll känner jag. Är dock, trots sonens tillstånd, nöjd med helgen. Nu tar vi tag i en ny vecka och fortsätter räkna ner till semestern =)

Av Em - 27 juni 2013 11:58

Jag råkade visst komma med på en sådan igår. =) Eller råkade och råkade, jag var ju inbjuden. Men det visste jag inte förrän på måndag eftermiddag (dumma Facebook). En trevlig middag på Sandsjö Wärdshus. Fläskfileplanka och så lemoncurdglass på det. Mums!! Glassen var klart den bästa =)

Och vad roligt det var att köra dit. Småvägen mellan Landsbro och Sandsjö var grymt rolig att köra. Lite skön musik på hög volym. Det är vad jag kallar kvalitativ egentid. Nu kan ingen säga att jag inte gör något själv. Insåg dessutom när jag åkte hem att jag inte hade tänkt en enda tanke på hur de hade haft det hemma. Och det kallas framgång =)

Idag blir det jobb till stängning. Ska vara kassaledaren och liiiite nervös är jag. Men det kommer nog gå bra. =)

Av Em - 24 juni 2013 22:12

Har varit ledig i helgen och det är alltid skönt.

Jobbade midsommarafton, men bara till kl 15. Sen åkte jag hem till svärföräldrarna där sambo och son redan var. Hade en trevlig eftermiddag och kväll. Dessutom så missade jag regnet =)

Lördagen såg ut att bli riktigt tråkig. Var inte på humör men följde ändå med när sambon skulle åka och se om han kunde få ta i spackel som tål höga temperaturer. Men där gick han bet. Det var ju ändå midsommardagen. Så vi åkte och våldgästade Sandra med familj. A blev jätteglad och sa att "Elias är min bästa kompis" när vi sa att vi skulle dit =) När vi efter ett par timmar kom hem igen mådde jag betydligt bättre.

Söndagen gick i maklig takt. Medan sambon var och körde cross så cyklade jag och sonen till en lekplats och på vägen tillbaka stannade vi och åt glass *slurp*

Idag var jag tillbaka på jobbet och nu vill jag lova att semestern har dragit igång. Jävlar vad vi fick jobba. Men det är roligt, tiden går så mycket fortare.

Sambon är på svensexa idag. Lite snabbt påkommet men kul för brudgummen. Bara de tar det lugnt. Alla ska ju upp och jobba i morgon. =/ Jag är dock ledig imorgon så jag sitter nog uppe och väntar tills han kommer hem...

Av Em - 20 juni 2013 00:02

Jag är såå trött och längtar verkligen efter att få sova. Men jag kan inte somna!!!

Idag har det varit sommarfest på dagis. Men det var inget vidare. Svärföräldrarna var med och det var i för sig roligt och A tyckte det var kul. Men det SPÖREGNADE hela tiden. A ville inte vara med på lekarna, vilket resulterade i att han inte fick vare sig en glass eller en tablettask. Inte för att han märkte något men jag tycker ändå att det var dålig stil från den mamma som höll i det =(

Sommarschemat har dragit igång på jobbet och idag jobbade jag en timme längre än vanligt. Lite mer folk var det, men det stora racet har inte dragit igång än. De kommer väl imorgon.

Fick lära mig rengöra Slush-maskinen idag. Det var inte så svårt =) Så nu har jag det som uppgift två gånger innan semestern. Alltid kul när man får ta ansvar för något.

Fick ett nytt schema med som börjar gälla direkt efter semestern. Inga större ändringar, bara en fredag som blev betydligt bättre. Kan faktiskt inte klaga på mitt schema nu känner jag. Jag jobbar bara två stängningar i månaden, dock är det helgdagar. Men det kan jag leva med. Och sen har jag till kl 21 på torsdagar. Dem andra dagarna slutar jag som senast kl 19. Och så har jag mina lediga vardagar kvar. Så det kommer nog bli kanon.

Kanske man skulle göra ett nytt försök att sova?? Håll tummarna!! =)

Av Em - 18 juni 2013 19:49

Idag har det varit kanonväder.    Fint och varmt. Men dagen började som alla mina lediga tisdagar; städning. När den äntligen var klar så var det dags för lunch och sen handling. Kl 14 kunde jag och sonen äntligen gå ut i trädågrden och njuta av sommaren. Och det känns hemskt. Att man inte passar på mer när solen ändå är här. Då är ju regndagarna lättare att acceptera. Men jag vet att om jag inte städar idag så blir det inte gjort förrän änsta vecka trots att jag är ledig i helgen. Men som sagt, ett par timmar hann vi med innan sambon skulle hämtas. Och sen blev det grillning till middag.   


Jobbade i helgen och det var ganska lugnt. Värre var det ju dagarna innan då alla kom på att "ja visst ja, det är ju studenten på fredag". Alltid samma panik varje år. Jag fattar inte att folk inte har bättre framförhållning. Det är helt sjukt. Fast det var nog ändå värre förra året. Om jag inte minns fel så fick en kund panik när de inte hittade den beställda tårtan på första hyllan de tittade. Nu är det ju så att det är ju inte bara en tårta beställd, så hyllorna är många som de kan stå på.


Ja ja, studenten är över. Nu väntar midsommar. Igår var det stendött på jobbet. Skittråkigt. Idag har jag varit ledig då'ra. Imorgon kan jag dock tänka mig att det slår till. Men värst blir det nog på torsdag. Sen jobbar jag på midsommarafton för första gången på typ 6 år. Kanske var på tiden    Inte så populärt från sambons håll men det får han acceptera. Är ledig lördag - söndag sen.


När, nu ska jag fortsätta njuta av sommarkvällen. Ska ta fram min bok och kanske ta mig en latte till och bara njuta.   

Av Em - 12 juni 2013 13:14

Sista dagen på "minisemestern" är här. Bäst att njuta ordentligt. Vädret är kanon, tyvärr är väl inte orken eller tålamodet det. Ska faktiskt bli rätt skönt att komma tillbaka till jobbet imorgon.

Har haft det jättebra i det stora hela. Fredagen spenderades i Jönköping på förmiddagen och på kvällen var ett par kompisar med sina två döttrar här och grillade.

Lördagen spenderades hela dagen hos svärföräldrarna. Poolen åkte fram och A och hans kusin hade jättekul. Jag var dock inte på så gott humör då halsen höll på att ta livet av mig. Tog det bara lugnt på söndagen medan sambon var och åkte cross.

På måndagen tog vi oss en tur ner på stan. Kom hem med lite kläder till mig. Till min stora glädje så kunde jag köpa jeans i en storlek mindre än jag har innan. Jippie!!!

Ja och igår så var vi på speedway. Allierade ihop med en kompis och hennes familj. Hoppades att pojkarna skulle roa varandra så att det skulle gå smärtfritt, men det gick inte till 100%. Men absolut bättre än förra gången vi gick. Dock blev det förlust =(

Hade dessutom min kära vän Bea på besök på förmiddagen. Så skönt att bara sitta och tjöta lite med en god vän.

Ikväll blir det fotbollsträning. Go A! =)

Av Em - 5 juni 2013 22:16

Åh, jag har så ont. Jag blir snart galen. Hes är jag med. När jag hostar kan jag inte ta i ordentligt för att det gör så ont och när jag väl gör det så är jag hes även då. Ligger nu i sängen och hoppas att Alvedonen och Iprenen ska börja värka....

Idag har jag kört ett kort pass på jobbet, 8-13. Det är alltid lika skönt. På eftermiddagen var jag och A på hans första "fotbollsträning". Det gick väl så där. Hinderbanan och att skjuta på mål gick jättebra, men att samlas i ring och sjunga tillsammans det var inte lika kul. Hoppas att det går smidigare nästa vecka.

Imorgon blir det ett kvällspass på jobbet, 14-21. Sen tar jag 6 dagar ledigt =) Gött när förskolan har planeringsdag mitt i en vecka med fem lediga dagar =)

Presentation

Här läser du om mitt liv som mamma, sambo och medmänniska. Hur jag får livets pusselbitar att gå ihop.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards